Tänään tippui taas annos. Se on toiseksi viimeinen kerta ja viiden päivän päästä pitäisi olla nollissa. Sitten vasta alkaakin se oikea koettelemus. Nyt jo alkaa tämä tuntua todella haastavalta. Ajatukset pyörii jatkuvasti vetojen ympärillä. Tekisi mieli enemmän...

 Olin sitten labrassa ja vatsan ultrassa. Labrassa oli taas todella haastavaa saada verikoetta. Ei meinannut onnistua millään. Lopulta mua oltiin jo lähettämässä sairaalaan piikitettäväksi, kunnes neuvoin mistä sitä koetta kannattaa yrittää ottaa. Kaksi tätiä kävi sitä ennen kokeilemassa, ja vähän he saivatkin, mutta sitten se vuoto tyrehtyi ja loppui. No, pääasia että onnistuivat viimein! On niitä reikiä ennenkin ihoon tehty... ja paljon enemmän kuin nyt.

 Ultrassa lääkäri sanoi, että maksan ympärys on rasvoittunut jonkin verran. Kyseli juonko paljon alkoholia.. Vastasinkin rehellisesti, että en juo. Niin kuin en juokaan. Tiedän kuitenkin itse mistä se johtuu... c-hepatiitista sekä lääkkeiden ja huumeiden käytöstä. Maksa-arvot eivät kuitenkaan ole ikinä vielä olleet korkealla, ja nyt kuitenkin näkyy jo muutoksia maksassa? Eipä hyvältä näytä, eikä tunnu kyllä yhtään kivalta. Voi nyt perse! Lääke on kyllä ihan pakko saada alas ajettua. Ei tässä näytä olevan vaihtoehtoja enää. Miten ihmeessä vaan pystyn siihen? Aina kun tulee jotain tällaista ikävää vastaan niin kovasti haluaisin turruttaa itseäni jollain. ( yleensä subulla) Olen jopa miettinyt, että jos en nyt pysty tätä tekemään itsenäisesti, niin hakeutuisin johonkin katkolle. Se on vielä tosin aika kaukainen ajatus... Se tuo aina niin paljon ongelmia elämään, että siinä mielessä ei kyllä houkuttele yhtään. Työtkin pitäisi järjestää siten, että mulla olisi lomaa. En ikimaailmassa halua, että duunissa joku tietäisi. Kesälomalla se sitten varmaan pitäisi tapahtua. Tai nyt kesällä se ei onnistuisi, kun matkasuunnitelmat on jo tehty, varattu ja maksettu. Vuoden päästä kesällä sitten? Siihen on kyllä liian pitkä aika. No, en mä sinne ole nyt edes menossa, joten se on sitten sen ajan murhe. Katsotaan nyt tämä kortti ensin. Jos en onnistu, niin kyllä terveys on kuitenkin todella tärkeää. Ei ole paljoa vahtoehtoja... Vielä olisi kuitenkin halu elää nuoren ihmisen elämää, eikä jäädä sairaseläkkeelle.