Enää muutama päivä jäljellä. Ja alkaa mennä haastavammaksi ja haastavammaksi tämä tiputus. Huomenna pitäisi annoksen tippua viimeistä kertaa ja sitten alkaakin loppu häämöttää. Nyt alkaa oikeasti tehdä aika tiukkaa tämän loppuun vieminen. Energia on päivisin aika hukassa. Varsinkin jos ei ole saanut yöllä nukuttua. Öisin on vaikeaa saada unta ja kun uneen viimein pääsee niin jos herään yöllä tai aikaisin aamulla en enää pysty nukahtamaan uudestaan. Joten aika aikaisia aamuja on tullut vietettyä. 

 Otan aamulääkkeen lähes heti kun herään, koska vaikutuksen alkaminen vie aina muutaman tunnin. Ennen vaikutus tuli n. puolessa tunnissa, mutta kai tuo annoksen suuruus vaikuttaa paljon siihen milloin alkaa huomaamaan edes jonkinlaista vaikutusta. 

 Olen tässä pohtinut, että mitä ihmeessä sanon lääkärille, kun hän kysyy jotain maksani kunnosta? Pakko keksiä jotain mikä sitä tuhoaa. Pohdin, että sanon syöväni ibuprofeiinia lähes päivittäin joitain kappaleita. Ja että koitan kovasti vähentää niiden käyttöä. Voisin käyttää verukkeena useiden luiden murtumista, kun olin auto-onnettomuudessa. Siitä on kyllä jo 15 vuotta aikaa, mutta kai sellaiset voi vaivata koko loppu elämän... Jotain tällaisen tapaista olen ajatellut selitellä tohtorille. Eikö jatkuvasti saa lukea parasetamolin tai ibuprofeiinin haitoista, jos niitä käyttää päivittäin? Minulle olisi voinut käydä juuri niin. En nyt tähän hätään oikein keksi parempaakaan selitystä. En halua alkaa valehtelemaan, että alkoholin käyttöni olisi normaalia suurenpaa. Burana saa riittää selitykseksi. Kyllähän se heppiksen kanssa voi tehdä ikäviä asioita sisältäpäin. Alkoholia se todennäköisesti kuitenkin ensin epäilee... Ainahan sitä epäillään jos maksa on kärsinyt. Voisin tietysti myös sanoa, että olen ollut todella sairaanloisen ylipainoinen ja laihduttanut sitä pois joitain vuosia. Ja siksi maksa on rasvoittunut. Pitää varmaan vielä miettiä mikä olisi paras selitys. Jos tulee ideoita mieleen niin saa kertoa!