Nyt on kaikki oireet taas palanneet tähän podiin subun käytön jatkumisen myötä. Jalat ovat taas ihan turvoksissa ja elimistö jumissa. Voi ny hemmetti sentään... tai ihan odotettavissahan tuo kyllä oli. Mihinkäs se nyt yhtäkkiä muuttuisi? Ensi kuun alussa koitan vaihtaa subun hetkeksi oxyihin ja katson toisiko se apua jalkoihin. Voipi kyllä olla, että on turha toivo. Haluan silti yrittää. Jos edes hiusten lähtö vähenisi. Alkaa meinaan kohta päälaki olla ihan kalju, kun hiukset ohentuneet tuosta päältä niin paljon. Lueskelin noita subutexin haittavaikutuksia ja sieltä löytyivät kaikki nämä meikäläisenkin oireet lueteltuna. Olipa siellä sellainenkin, että yhdellä kymmenestä käyttäjästä pupillit pienevät ;). Oman kokemuksen mukaan kaikilla lääkettä käyttävillä pupillit pienevät. Pidemmän käytön jälkeen on ehkä lievempää, mutta silti silmistä huomaa onko tänään tullut otettua vai ei. 

 Eilen sain viimein varattua itselleni lääkäri ajan yksityiseltä päihdelääkäriltä. Se oli ainoa päihdelääkäri, jonka täältäpäin löysin. Googlesta haeskelin ja samalla sitten varasin ajankin. Ajan sain vasta kuukauden päähän, mutta minkäs teet. Mietinkin pitkään että mille lääkärille oikein menisin? Haluaisin jonkun hyvän hoitosuhteen ja lääkärin joka tietäisi päihde asioista jotakin. Pitää nyt kokeilla tätä ja jos ei tule mitään niin sitten kokeilen jotakuta toista. Jostain sitä apua nyt on vain saatava. 

 Luin tässä hetki sitten artikkelin jossa kerrottiin miten toimitaan ihmisen kanssa, joka lopettaa rauhottavien lääkkeiden käyttöä. Siinä neuvottiin tiputtamaan annosta niin monta kuukautta, kuin on vuosissa käyttänyt rauhoittavia. Eli jos tuon ohjeen mukaan menisin niin minun tiputus kestäisi puolitoista vuotta! Hemmitti, kun kuulostaa pitkältä ajalta. Mutta mitä enemmän sitä mietin niin sitä enemmän kallistun teorian puoleen. Eihän tähän pisteeseen kuitenkaan tultu muutamassa kuukaudessa, ei vaan kyllä se on vuosia vienyt. Miksi siis vieroitus kestäisi vain muutaman kuukauden? Kyllä siihenkin varmasti vuosia menee... Olisikin ihanaa jos olisi jokin helppo ja lyhytkestoinen keino päästä eroon tästä ongelmasta. Kai olisin sen jo tehnyt aikoja sitten, mutta eipä sellaista keinoa taida olla olemassakaan. Joten nyt odotellaan, että mitä tohtori ehdottaa hoidoksi.