Miten sitä ihminen on näin heikko? Viikonlopun taas olen ottanut oxyja ja tänään piti olla taas ilman. Mutta puolessa välissä päivää kaunis ajatus muuttui petokseksi itseäni kohtaa. Jotenkin hienosti sain heikolla hetkellä selitettyäni itselleni miksi en enää voi olla ilman. Eikä aikaakaan, kun olin puolikkaan pillerin pureksinut ja huuhtonut vedellä alas. Iso syy tähän myös oli, että minulta loppuivat Panacodit. Lyricaa olisi vielä edelleen, mutta se aiheuttaa ihan ihme oireita. Ei haluttaisi sitä enää syödä pilleriäkään. En kyllä käsitä mikä siinä lääkkeessä monia tyyppejä oikein kiehtoo? Vaikkakin hetkellisesti se auttaa hyvinkin viekkareihin niin vaikutus on hyvin lyhyt aikaista ja olotila jotenkin epätodellinen. Se lääke haittaa keskittymistä ja silmiin tulee ihme välähdyksiä. Tavarat eivät meinaa pysyä käsissä ja on todella kömpelö. Osa näistä oireista saattaa kyllä johtua väsymyksestäkin... En ole oikein saanut nukuttua kunnolla vieläkään, vaikka on jo neljä päivää mennyt oxyjen kanssa. Tänään uni tulee ihan varmasti, koska väsymys on jo ihan kauhea!

Duunissa kaveri kauhisteli nopeaa laihtumistani. Olen kuulema kutistunut silmissä. Kysyikin että enkö mä syö enää mitään? Kyllähän yritän syödä, mutta jos se tulee suoraan läpi niin eihän mikään ehdi imeytyä. Olen kyllä yrittänytkin laihduttaa, mutta tarkoitus ei ole ollut ihan näin kovaa vauhtia sitä tehdä. Eikä se muuten tippuisikaan näin nopeasti ellen olisi ollut ilman ja noita nolla päiviä olisi tullut. Senkin olen tässä huomannut, että kun on ollut nolla päiviä niin vaikka ottaisikin oxya, kroppa reagoi siihen todella hitaasti. Vatsa on silti löysällä vielä muutaman päivän ja yöllä ei saa nukuttua kuin ehkä komantena päivänä. Toleranssi on myös tullut alas kohisten. 

Yritin tänään hiukan metsästää noita Panacodeja avukseni, mutten onnistunut siinä. Huomenna jatkan yritystä, koska tiedän että ilmankaan ei tule mitään mistään. En ole työkuntoinen jos mitään apua en ota. Silti joutuu kärsimään, mutta ei niin paljon. Kyllä tällekin viikolle tarttis noita nolla päiviä saada alle...