Yöllä heräsin kahden aikaan. Olin tunnin hereillä, jonka jälkeen sain nukuttua kahdeksaan! Vautsi vau! Ylös noustessa huomasin, että rinnassa muljahteli ikävästi ja rytmihäiriöhän siellä pauhasi. Aika ikävä tunne, kun se vain jatkui ja jatkui. Yleensä muljahtaa kerran ja se on siinä. Nyt niitä tuli ihan säännöllisesti. Laitoin siinä itselleni puuroa mansikoilla ( oli muuten hyvää tuoreet mansikat 😊) ja syömisen jälkeen lopulta alkoi helpottamaan. Vatsan tyhjennys oli tietysti heti ensimmäisenä aamulla ( ihan vesiripulia taas ). Olisikohan ollut kaliumin vajausta mistä nuo rytmihäiriöt aiheutuivat? Kun ruoka ei oikein maistu ja muutenkin kaikki tulee suoraan läpi. Pitää varmaan käydä hakemassa banaania kaupasta... Mukava päänsärky oli herätessä myös, että tällälailla tämä minun aamu lähtenyt liikkeelle. No, tämä päivä vielä reflojen kanssa kitumista, onneksi. 😈 Sitten kolmen päivää taas terveenä ja energisenä! 

 Katselin tuossa ensi viikkoa, kun pitää tehdä retkahdus sunnitelmat ensi viikollekin. Koska ilman suunnittelua tästä ei kyllä tule mitään. Ainakaan meikäläisen kohdalla. Ensi viikolla otan oxya vain perjantaina. Se on ainoa vapaapäivänäni ja silloin minulla on aina vaikeinta olla ilman. Muuten olenkin kaikki päivät töissä ja seuraava vapaa on vasta kahden viikon päästä viikonloppuna. Silloin aioin myös ottaa oxya. Eli ensi viikolla tulisi kuusi refla päivää ja vain yksi oxy päivä. Sen jälkeen seitsemän refla päivää. Jolloin toivon mukaan pahimmat olot olisi jo kärsitty. Vatsa oireilee varmaan pisimpään ja yö heräämiset todennäköisesti jatkuvat myös joitain kuukausia, mutta kaikki muut oireet ovat toivon mukaan ohi. Ainakin suurilta osin. Ainahan sitä saa toivoa! Sitten alkaakin kesäloma! 😆 Jeah! Kauan odotettu loma, loma, loma!

 Saapa vaan nähdä koska se hemmetin masis alkaa, kun ei saa enää mielihyvää lääkkeistä. Todennäköisesti talvella, kun tulee pimeää. Silloin on muutenkin aina vähän alavireisenpi, kuin kesällä. Aivojen reseptoreilla kun kestää palautua normaaliin olotilaan tällaisen 16 vuoden mielihyvä ruokinnan jälkeen varmaan jonkin aikaa... 😕 No, turha tässä vielä on edes mitään miettiä, kun mitään varmaa en ole saavuttanut.

 

Tulin juuri töistä ja oli todella haipakkaa koko ilta. Paljon ei viekkareita ehtinyt miettiä, vaikka välillä vilunväreet juoksivatkin pitkin selkää. Ja kauhea hiki koko ajan. Yllättävän hyvä päivä kuitenkin kaiken kaikkiaan. Ainakin tuohon aamuun verrattuna. Ehkä nämä olot alkavat tästä jo pikkuhiljaa hellittämään? Tai sitten vain tuo huomisen odotus tekee tehtävänsä... Ihmisen mieli on kyllä kummallinen. Viime viikolla oli ihan sama juttu ennen oxy päivää. Oli paljon parempi olo kuin muina päivinä. Ihmisen tajunta on kyllä todella vahva ja voimakas. Tahtoi sitä tai ei. Vaikkei sitä aina edes tule huomattua. Nyt jotain pientä iltapalaa ja nukkumaan! Taas on aikainen aamu tulossa.