Muutama kuukausi sitten retkahdinkin taas oikein kunnolla. Sitä kesti noin kuukauden verran tai ehkä vähän ylikin. Luulen, että kaikki alkoi niistä pirun Stelloista.... Aloin sekoittamaan päätäni niiden kanssa ihan huolella, jonka jälkeen tulikin oxyt taas kuvioihin. Pari viikkoa ennen lääkäriaikaa päätin, että nyt on pakko alkaa ryhdistäytymään. Lopetin siis sekoilun, kerroin lääkärille mitä oli käynyt ja sovimme uudesta tiputusohjelmasta. Stellat jätettiin suosiolla pois, koska epäilen suuresti että ne olivat se heikko kohtani, jolloin aloin lipsua yhä enemmän ja enemmän. 

Lääkärissä kävin helmikuun alussa joten nyt olen ollut taas ilman lähes kaksi kuukautta. Tosin lääkkeiden annostus nousi ja tiputusohjelma ei ole ihan mennyt suunnitelmien mukaan... Olen tiputtanut neljästä Lyricasta joka toinen viikko yhden pois. Tällä hetkellä syön niitä enää yhden päivässä. Niiden tiputus on onnistunut siis ihan mukavasti, johon olenkin ollut todella tyytyväinen. Mutta! Samaan aikaan minun olisi pitänyt tiputtaa myös Ardinexit, eli yksi pilleri joka toinen viikko. Ja siihen en sitten olekaan kyennyt... Ajattelin, että tiputtaisin ensin Lyricat pois ja sitten aloittaisin Arttujen tiputtelua. Niitä syön kaksi tablettia kolme kertaa päivässä. Ja ongelmiahan tästä seurasi. Kun en ole pysynyt tiputustahdissa niin enhän saa lääkkeitäkään ulos apteekista, koska viime kerran jälkeen lääkäri kirjoitti resepteihin tiukat seurannat. Huoh! Eilen tein vähän apteekkikierrosta, koska lähden ylihuomenna neljäksi päiväksi matkalle lapseni kanssa, ja mitään lääkkeitä en saanut ulos. Tai Lyricaa nyt olisin saanut, mutta juurihan olen jo melkein siitä päässyt eroon. Joten enhän minä sitä tietenkään halua. Nyt oli siis viidestä päivästä kiinni, etten saa reissuun artojani ja Rivojani. Ja vaikka kuinka yritän laskea, että miten pitkälle pillerit riittäisivät niin eiväthän ne koko matkaa vaan riitä... Enkä todellakaan aio reissuun lähteä refloja kärsimään! Joten tottakai tein tällaisen narkkarille ominaisen ratkaisun, ja kävin hakemassa matkalle ihan oman itse määräämäni lääkityksen.... Eli 20mg oxyconttia per päivä. Ja arvatkaa vaan kuumottavatko ne jo nyt pillerirasiassani? En saa niitä mielestäni millään. Tiedän kyllä, että ne säästyvät reissua varten, mutta himottaa silti aikas kovasti. 

 Tiedän, että reissun jälkeen saan taas kärsiä seuraamukset, mutta en nyt muutakaan ratkaisua keksinyt... Voitte vain kuvitella millainen oli eilinen vitutukseni määrä. Penteleen viisi päivää! No, tyhmästä päästä ( tai vajavaisesta tunne-elämästä ) saa kärsiä koko ruumis ja mielikin siinä sivussa. Monesti Lyrican tiputuspäivänä olen ottanut muutaman Arton enemmän ja sitten taas jatkanut samaan malliin, kuin ennenkin. 

Miten siellä lääkärissä olenkin aina niin optimistinen ja ajattelen että juu tottakai nyt kahden lääkkeen tiputukset onnistuvat minulta ihan hyvin samanaikaisesti? Vaikka oikeasti tiedän, että liian nopealla tahdilla minulle alkaa tulla hirvittäviä vetohaluja ja hommat kusee. Lisäksi vielä tämä talvi ja pimeys vaikuttavat motivaatiooni turhan paljonkin. Lisäksi tuo Stellojen ja oxyjen aiempi rouskuttelu harmittaa ihan vietävästi. Tuntuu, että jouduin aloittamaan taas ihan alusta, vaikka todellisuudessa en edes muista koska olisin näin hyvin ollut ilman kunnon euforioivia lääkkeitä? Olin jo päässyt siihen pisteeseen, että söin kaksi artoa päivässä ja joskus harvoin kolme, ja nyt hemmetti kuusi! Periksi ei silti anneta, ei. Pakko jatkaa ja uskoa siihen, että joskus vielä en tarvitse pillerin pilleriä, muuta kuin korkeintaan päänsärkyyn. Vaikka eilen itku ei ollut kaukana... Tai taisin minä muutaman kyyneleen tirauttaakin. Harmitti vaan niin paljon. Apteekissa sanoivat, että koita saada lääkäri kiinni tai menet toiselle lääkärille jos sieltä saisit reseptit. Näin viikonloppunahan se onkin tosi helppoa. Soitin kyllä ja yritin saada lääkäriäni kiinni, mutta hänelle ei voi jättää soittopyyntöä, eikä viestiä ja hän tulee muutenkin taloon vasta huhtikuussa. Tietysti voisin mennä johonkin toiselle lääkärille ja maksaa itseni kipeäksi mahdollisesti turhan takia. Sekään vaihtoehto ei mielestäni ollut kovinkaan kannattava. Ihan kun tuollaisia lääkkeitä kuka vaan lääkäri kirjoittaisi tuosta noin vain... Ja monennenko lääkärin luona pitäisi käydä ennen kuin voisin mahdollisesti reseptin saada? Minulta loppuisi rahat ennen, kuin reseptin saisin käsiini. Ja mitäköhän viikonloppuna päivystysajat mahtaisivat eri lääkäriasemilla kustantaa? Helppo sanoa, mutta hemmetin kallis ja hankala toteuttaa....