Eilen oli jo parempi päivä. Mitä nyt vatsa vaivaa, mutta muuten olo oli yllättävänkin hyvä. Olen antanut itselleni todellista koppihoitoa, mutta huomaan voivani paljon paremmin kun olen tekemisissä muiden ihmisten kanssa tai edes jossain muualla, kuin kotipihassa. 

 Ensi viikolla käyn taas lääkärissä hakemassa lisää sairauslomaa, kun en vieläkään pysty liikkumaan kunnolla. Sen jälkeen varmaan lähdenkin hetkeksi jonnekin aurinkoon. Nyt kun ei ole työvelvotteita. Enkä ilmaisesta matkastakaan raaski kieltäytyä 😏 Tekisihän se varmasti pirun hyvää omalle mielialallekin! Jo pelkkä ajatus saa minut innostumaan 😄 Ja kaiken kärsimyksen jälkeen olen mielestäni ansainnutkin pienen irtioton ja pattereiden latauksen aurinkoenergialla. Ja kun mieheni ja lapseni vielä näyttivät vihreää valoa. Niin menoksi vaan! Kyllä se täällä kotona makaamisen voittaa. 

 Tänään kuitenkin odottaa iso urakka pihassa... Puunkanto hommia. Muuten saadaan talvi palella. Olen tehnyt niitä pitkin vuotta liiteriin, ja takimmainen pino on kuivinta. Se pitäisi siirtää vajaan tai tietysti myös ne edessä olevat pinot. Näin saisimme kuivimmat ensin käyttöön. Nyt vaja on jo ihan tyhjä, joten tätä hommaa ei valitettavasti voi enää siirtää eteenpäin... Siispä lähden aloittelemaan mitä pystyn. Hankalaa se kyllä on tällaisena invalidina. Yritän nyt kuitenkin.