Nyt on etelän reissu ja joulut takana päin. Taas olen palannut arkeen ja reflojen pariin. Olenko nyt ollut taas noin viikon ilman contteja? Sen verran sitä on taas tullut kärsittyä. Miten loputtoman pitkältä tuo aika onkaan tuntunut 😬 Herätys tuli tänään viiden aikoihin aamulla, vielä unettomuus vaivaa aika pahasti. Mutta eiköhän se tässä muutaman päivän päästä jo ala helpottamaan.

 Olen yrittänyt ottaa uudenlaista linjaa näiden reflojen kärsimiseen. Yrittänyt pärjätä mahdollisimman pienellä määrällä tukilääkitystä. Artoja olen syönyt yhden ja Panacodeja kaksi koko aikana. Nekin ensimmäisinä kolmena päivänä. Koukutan muuten itseni niihin... Sehän ollaan jo nähty. Hiukan enemmän kipua on ollut ilmassa jaloissa ja selässä. Sekä välillä aivan järjetöntä hikoilua. Ensimmäisinä päivinä myös join muutamia bissejä, jotka helpottivat myös. Tosin turvottivat valtavasti vatsaa ja aiheuttivat ilmavaivoja. Mikä taas lisäsi vatsan alueen kipuilua. Ja tuo bissen lipityskin muuttuu meikäläisellä todella helposti tavaksi ja nostaa vetohaluja todella paljon, joten olenkin yrittänyt pitää kaljoittelunkin nyt kokonaan poissa päiväohjelmastani. Unilääkkeitä ja rauhoittavia olen syönyt, jotta saisin nukuttua edes hiukan. Lisäksi joka päivä kolme tippaa CDB öljyä, mikä hiukan on myös auttanut. Niin ja tietysti Imodiumia! Sitä ilman olisikin todella nihkeää olla. 

 Laitoin myös joitakin luontaistuotteita, aminohappoja ja yrttejä tilaukseen, jotka jo postissa odottavat noutoa. En usko, että nekään mitään ihmeitä tekevät, mutta jos edes jonkinlaista pientä helpotusta niistä voisi saada niin on mielestäni yrittämisen arvoista. Tällähetkellä tartun mihin tahansa oljenkorteen. 

 Olen tutkinut vieroitusoiresyndroomaa nyt jonkin verran, jonka pohjalta noita luontaistuotteitakin tilailin. Lukenut paljon amerikkalaisia artikkeleja ja katsellut paljon videoita aiheesta. Suomalaisilta sivuilta ei juurikaan mitään ihmeempää löydy, johtunee siitä ettei täällä ole opioidien käyttö riistäytynyt niin pahasti käsistä, kuin esim. Amerikassa. Siksi tietoakin löytyy paljon enemmän. Lisäksi videoiden katselusta saan motivaatiota omaan urakkaani. Ja tipsejä millä voin edes hiukan helpottaa oloani. Onhan tässä pitkä matka vielä edessä...