Tänään jäin sitten töistä pois. Ei vaan kertakaikkiaan tule mitään. Yö meni taas koiranunta nukkuessa. Jatkuvasti joutui heräilemään. Olisi niin ihanaa jos saisi yöllä nukuttua. Eipä ole mitään apua noista unilääkkeistäkään, enää. Eilinen päivä oli todella vaikea. Kamaa teki mieli ihan vietävästi. No, nyt sekin päivä onneksi jo ohi. Kai tämä tästä helpottaa joka päivä vähän enemmän. Toivottavasti hyvinkin pian. Tämä on se kohta mitä en ole kestänyt. Kun on kipeenä ja nukkuu huonosti joka yö. Helpotusta niihin olisi saatavilla niin helposti valitsee sen, että on taas terve ja kunnossa sekä nukkuu yön hyvin. Nyt on jo aika tehdä jotain toisin. Kyllähän tämäkin helpottaa, kun vaan jaksaa kärsiä vähän pidempään. Sen jälkeen saakin loppua tämä tämmöinen. Odotin ettei kovin huonoja oloja olisi tullut, kun hitaasti laski annosta, mutta olin väärässä. Tosin olen kokenut pahempaakin. Kyllä nämä ehkä hitusen lievemmät ovat, kuin jos isommasta annoksesta lopettaa suoraan. Toivon mukaan eivät myöskään ole kovin pitkäkestoiset.

 Olen syönyt muutaman buranan päivän aikana. Se helpottaa oloa hitusen. Lisäksi sain noihin jalkoihin nesteenpoistolääkkeen, joka nähtävästi puree suhteellisen hyvin. Ainakin sen aikaa mitä vaikuttaa. Jalat on kapeammat kuin pitkään pitkään aikaan. On niissä vieläkin hiukan turvotusta, mutta paljon vähemmän. Illemmalla alkavat kolottaa ja turpoavat enrmmän, mutta uskon ja toivon, että sekin menee ohi, kunhan olen ilman subua. 

 Välillä on todella kylmä ja sitten tuleekin ihan tuskasen kuuma. Suihkussa käyn lämmittelemässä kroppaa ja sen jälkeen onkin hetken parempi olla. Iho vaan meinaa kuivua, kun ramppaa suihkussa. Se auttaa parhaiten tähän ikuiseen palemiseen. Lisäksi juon kaikkea lämmintä, mikä myös auttaa tähän kylmyyteen. Eilen mulla oli jalat ihan jäässä eivätkä meinanneet lämmetä millään. Laitoinpa sitten vatiin lämpöistä vettä ja jalat sinne kylpemään, ja taas sain muutaksi tunniksi lämpimät varpaat. Illalla menin vielä suihkuun lämmittelemään  ( niin lämmittelemään, ei peseytymään ),  ja sitten sainkin tuskaisena sängyssä koittaa viilentää jalkoja. Aina menee nähtävästi ääripäästä ääripäähän. Mukavampaa se lämpö kuitenkin on.

 Vatsa juoksuttaa vessaan kanssa koko ajan. On kyllä pirun ärsyttävää. Mikään ei ole kunnolla sulanutta ruokaa, kun se jo tulee ulos. Ja kuulostaa ihan samalta, tulee sitten edestä tai takaa. Hyvin lorisee molemmat.

Pitää nyt koittaa vaan muistuttaa itselle, että seuraava päivä on taas vähän parempi kuin tämä päivä. 

 Kuulemma on paljon vatsatautia liikkeellä... Sain kolme saikkaripäivää ja maanantaina arvioidaan uudestaan joko vatsa on parempi. Toivon kovasti, että näin on. Onhan näitä oloja jo kärsitty pitkin tiputusta, joten ei se voi kestää kovin pitkään enää, eihän?