Viikon pystyin leikkauksen jälkeen olemaan ilman, jonka jälkeen nyt taas syönyt oxyja jo yli viikon. Näin hienosti taas tämä lopetus menee. Lisäksi join refla viikolla ja erottelin Panacodista codeiinin, jota sitten nautin ihan liian isoja annoksia. Nyt onkin ollut ikäviä maksaoireita. Se kipuilee aina lääkkeen oton jälkeen ja ylävatsassa on todella ikävä olo, lisäksi olen kärsinyt ruokahaluttomuusesta ( mikä on minulle hyvin tuntematon käsite ), ja ulosteeni on aika vaaleaa. Joskus aiemminkin minulla on ollut pientä maksan kipuilua, mutta ei ikinä näin pahoja oireita. Onneksi ovat hiukan EHKÄ hellittäneet parempaan suuntaan? Alkoholia en ole nyt juonut näiden oireiden pah entuessa. Enkä juokaan. 

 Leikkauksesta toipuminen on ollut todella haastavaa, kun en pääse juuri mihinkään, ja kepit on aina liikkuessa joten kädet eivät juuri ole vapaat. Todella turhauttavaa! Muutenkin paraneminen kestää nykyään todella pitkään, eikä tämä tilanne näytä olevan poikkeus. Harmittaa vain taas se että oxyja on mennyt yli viikon ja vielä on muutamaksi päiväksi jäljellä. Joten taas lähtee alusta vierotusoireiden ottaminen vastaan. Tai ei kai ihan alusta, mutta eka viikko on todennäköisesti aika ikävä. Lisäksi huomasin eilen jo, vaikka en ajatellut asiaa sen enempää, että nännit ovat todella arat. Nyt pohdinkin kuumeisesti onko menkat tulossa vai voisiko hedelmöittyminen olla tapahtunut? Ei sen kyllä näin nopeasti millään pitäisi tapahtua! Sitä paitsi Ardinex paketissa lukee, että niiden käytön aikana voi vain harvoin tulla raskaaksi. 

 Se on jännä tässä miten huomaan, että vaikka oxyja nyt syönkin niin univaikeudet subuviekkareista ovat silti koko ajan läsnä. Luojan kiitos, että olen sairaslomalla. Koska väsymys päivällä on välillä aivan hirveä, kun univajetta on jatkuvasti. Tarkoitus olisikin pistää peli poikki juuri tämän sairasloman aikana. Olisi kerrankin hyvä hetki tehdä se. Mutta mitä teen minä? Ihan jotain muuta. Vaikka tarkoitus on taas jatkaa sillä polulla, kun oxyt kohta loppuvat.