Tänään alkaa tuntua jo hivenen paremmalta, kuin eilen. Voisiko tämä olla menossa oikeasti parempaan? Sitä ainakin toivon kovasti :) Onhan edelleen vilu ja väsy, mutta energiataso hivenen parempi. Mietin jo että täältä kotoakin voisi koittaa jalkautua ehkä jonnekin. On niin hieno ilmakin! Tuo vaan vähän häiritsee liikkumista, kun on saikkarilla niin ei sitä hirveästi voi eri paikoissa juoksennella. Olisi vähän ikävä tilanne jos joku työkaveri tulisi vastaan...

Uskon että tuolla Lyricalla on iso vaikutus tähän suhteellisen hyvään olotilaan. Ei sitäkään uskalla kyllä kovin pitkään syödä, kun siitäkin tulee ilmeisesti aika nopeasti vieroitusoireita. Ja vielä tosi pitkäkestoisia... Viikon ajattelin sitä käyttää tällä 50mgx2/vrk annostuksella ja sitten sekin saa kyllä jäädä. Ehkä vähennys siihen vielä päälle? Aika pieni tuo annos on. Ainakin siihen verrattuna millä moni sitä näyttää syövän. Pitää nyt katsoa miten tässä menee, ja mitkä on mielialat. En nyt kuitenkaan uutta koukkua haluaisi kehittää, taas. 

Eilen sain jopa käytyä kaupassa pikaiseen. Tai pakko oli mennä, kun reissun jälleen jääkaappi ammotti tyhjyyttään. 

Yöunet jäivät taas lyhyeksi ja se vaikuttaa varmaan myös tämän päivän vireystilaan jonkin verran. Viimeksi meni varmaan pari kuukautta, että unirytmi palautui normaaliksi. Saa nähdä miten nyt käy. 

Ärsyttävää huomata miten muisti on tyystin kadonnut. Tiedän että kodissani on jossain monta lätkää oxyja, mutta ei hajuakaan missä! Ne olisi tarkoitus kiikuttaa pois täältä, mutta mistä helvetistä mä ne löydän!? Olen jo koittanut etsiä, mutta turhaan. Hyvän piilon olen niille keksinyt... Toivottavasti en sitten löydä niitä jonain heikkona hetkenä. No, noi toiset mitkä on tallessa olisi kuitenkin tarkoitus kiikuttaa pois ja noi subut kanssa. Niihinhän en ole koskenut enää pitkään aikaan, mutta hyvä ne silti olis siivota ettei tule houkutuksia. Roskiinkaan en kyllä raaski heittää kun ovat rahan arvoista tavaraa. Kunhan saan ne nurkista pois niin sekin on jo paljon se!